Mijn Moyu Notebook ervaring

Mijn Moyu Notebook ervaring

Even een Shout Out naar deze makers! Voor alle mensen die het wel wat duurzamer willen doen.

Dit is een notitieboek van steenpapier (nee, hij is niet zo zwaar als steen).

Vorig jaar stond een duurzaam alternatief voor notitieboeken op mijn verlanglijstje. Ik werd gek van al die verschillende notitieboeken, waarvan ik zo vaak hetgeen ik had geschreven niet meer ging gebruiken of weer op zoek moest naar die ene aantekening. En ik vind schrijven heerlijk hoor! Soms staan er ook bruikbare dingen in, maar ik denk dat ik 80% van wat ik schrijf niet meer (wil) bewaren.

@moyu_notebooks stond bovenaan mijn verlanglijstje en hoe wonderlijk dat ik precies degene die ik wenste kreeg van mijn vriendin Indy. Nooit over gesproken en zij wist gewoon het perfecte cadeau te geven.

Ik gebruik het boek nu een aantal maanden. Het bevredigd mijn organizing mind enorm. Lijstjes afvinken, ordenen wat wel en niet van toepassing is en door. Het heeft mij daarbij ook geholpen om zaken makkelijker af te ronden (immers heb ik ook weer de ruimte nodig om nieuwe aantekeningen te kunnen maken). Het boek bevat gelinieerde, blanco, dots en raster pagina's en pagina's met to-do en agenda. Maar je zou ook voor alleen gelinieerd kunnen gaan bijvoorbeeld, de keuze is ruim.

Ik ben er super blij mee! Dus mocht je overwegen om duurzamer te werk te gaan met notitieboeken, ik vertel je er graag meer over.