No Plastic please! – is een leven zonder mogelijk?

No Plastic please! – is een leven zonder mogelijk?

Minder Plastic, een hot topic. Want plastic is immers overal, soms kun je het zelfs met het blote oog niet zien.

Maar als het overal zo veel wordt gebruikt, hoe ga je dan minder plastic gebruiken? Niet iedereen heeft de ruimte of het financiële vermogen om het radicaal anders te doen. En soms misschien ook wel niet de energie?

In mijn ontdekkingsreis naar een meer duurzame, eco-leefstijl, staat het minderen van plastic ergens bovenaan de lijst. Ik ben nu een paar maanden bezig met eco swapping en het bevalt me uitstekend! Gelukkig zijn er veel mooie ondernemers die een eco leefstijl toegankelijk en leuk maken. Ik shop het liefst bij Miisha.nl.

Als je stap voor stap voor je gebruiksartikelen op zoek gaat naar een duurzaam alternatief, kan het best een leuke hobby worden. Ook bezig met een meer duurzame/bio/eco lifestyle? Ik kan je 'NO Plastic' van Harriet Dyer echt aanraden! Een handzaam boekje, waar je eenvoudige tips uit kunt halen. Heel veel suggesties heb ik gemakkelijk kunnen doorvoeren in mijn dagelijks leven en ik ervaar er heel veel plezier van! De komende tijd zal ik wat eco swaps ervaringen met jullie delen. En ook ben ik benieuwd naar jullie tips!

Welke eco swap heb jij gemaakt of wil je gaan maken?

#meerlevenmetminder