Start met je stek opruimen/ontspullen

Gratis Workshop Minder Spullen

Op weg om jouw STEK, jouw plek te maken.

Durf je de deur van je hobbykamer niet meer te openen? Is je thuiswerkplek meer een papier loket? Loop je steeds langs die ene kast en denk je dan: daar moet ik nog wat mee?

Hoe zichtbaar of onzichtbaar rommel ook is, het zorgt in beide gevallen voor onrust in je hoofd. Zelfs de meest gestructureerde mensen hebben een opruim- of uitzoekklus die ze voor zich uit blijven schuiven.

Herken je dit? En ervaar je dat er een plek in je huis of in je hoofd is die wel wat structuur kan gebruiken? Of ben je aan het onderzoeken of organizing iets voor jou kan betekenen? Wil je kennismaken met mij en een beter beeld krijgen van wat ik voor jou kan betekenen? Deze workshop is de uitgelezen kans om een eerste stap te zetten!

Tijdens de workshop neem ik je mee in wat wanorde in je omgeving met je brein kan doen, maar gaan we vooral interactief aan de slag, zodat je daarna handvatten hebt om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Ik neem je mee in mijn visie #meerlevenmetminder en laat je zien dat het een stuk eenvoudiger kan.

Aantal deelnemers
62
Gem. Cijfer Workshop
9.1
Gem. Cijfer Spreekster
9.7

VOL = VOL

De workshop is online, gratis en we werken in kleine groepen voor meer persoonlijke aandacht.

Data

  • Dinsdag 13 december 2022 = VOL
  • Nieuwe data voor 2023 worden in december gepubliceerd. Ontvang je graag bericht als deze bekend zijn? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar michelle@stek-organizing.nl. Daar kun je uiteraard ook terecht als je nog vragen hebt!