Het gezicht achter STEK Organizing

Meer Leven Met Minder

Hi! Mijn naam is Michelle Venema en sinds juni 2021 trotse eigenaar van STEK Organizing. Toen ik begon met STEK hield ik me met name bezig met het ordenen en structureren van leefomgevingen. Ik wist toen al dat rust en overzicht in je omgeving ervoor zorgt dat je meer rust in jezelf kunt ervaren. Maar mijn persoonlijk reis en alle reizen die ik met mijn klanten heb mogen doorlopen, hebben mij geleerd dat het minimaliseren van je bezit je zo veel meer kan opleveren dan alleen rust en ruimte.

Waar ik eerder een zekere afkeer had tegen ‘minimalisme’, ben ik er inmiddels verliefd op geworden. Het heeft namelijk niets te maken met een koude, kille of kale ruimte zoals ik het eerst voor ogen had. Zoals Joshua Becker het zo mooi omschrijft: Minimalisme is het doelbewust aandacht schenken aan de dingen waaraan we de meeste waarde hechten en het verwijderen van alles wat ons daarvan afleidt. Het gaat over het verwijderen van alle onnodige bezittingen die geen toegevoegde waarde (meer) voor je hebben, zodat je veel meer uit je leven kunt halen. Daarom is jouw vorm van minimalisme, weer heel anders dan die van een ander.

Mijn missie is mensen bewust te maken van de waarde die ze toekennen aan spullen en bezit en ze #meerlevenmetminder te laten ervaren. Als coach begeleid ik je tijdens je persoonlijke minimaliseringsproces; veranderen van je mindset, hoe je die (moeilijke) keuzes maakt, maar ook heel praktisch hoe je kunt ontspullen. Allemaal zodat jij een eenvoudiger leven kunt leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of wij een match zijn? Ik kom graag met je in contact!

Start hier met jouw ontwikkelingsproces