1-op-1 coaching

Organizing Sessies & Trajecten

Ben je zelf al aan de slag gegaan met opruimen, maar lukt het alsmaar niet om de ruimte en het overzicht te creëren waar je zo sterk naar verlangt? Dan is het wellicht tijd om te stoppen met het alleen te doen en hulp te durven vragen. Het vraagt lef om je eigendommen onder de loep te nemen en afstand te doen van hetgeen je niet meer dient. Dat zijn stappen die tijd, aandacht en een beetje liefde vragen.

Ik help je graag! Door middel van losse Organizing Sessie(s) of een maatwerk traject.

Organizing sessies
Soms kan samen aan de slag gaan net dat setje in de rug zijn wat je nodig hebt om in beweging te komen. Veel mensen zijn vaak al geholpen met een of enkele sessies. Daarom is het mogelijk om losse sessies te plannen en per keer te kijken wat je nodig hebt en waar je behoefte ligt.

Personal Organizing Journey
Soms zijn een of enkele sessies niet voldoende en heb je behoefte aan meer ondersteuning en begeleiding. Als dit je wens is kunnen we een Personal Organizing Journey voor je uitstippelen; een maatwerk traject om weer rust in je huis en je hoofd terug te brengen. In dat geval kom ik vrijblijvend bij je langs voor een persoonlijke intake. We bekijken de ruimte(s) waarmee je aan de slag wilt gaan en maken een visualisatie van het gewenste resultaat. Op basis van deze intake wordt jouw Personal Organizing Journey u. Wanneer je hiermee akkoord bent, gaan we samen aan de slag met de voorbereidingen en de uitvoering van jouw Journey.

Gedurende de Journey en na het bereiken van je doelstelling ontvang je persoonlijke coaching die aan een duurzame gedragsverandering bijdraagt. Bij het opstellen van het maatwerkprogramma worden naast de doelen ook onderdelen als termijn, tijd en budget meegenomen, zodat ik je een passend voorstel kan doen.

Kiem

STEK-Organizing stap 1

Stek

STEK-Organizing stap 2

Plant

STEK-organzing stap 3
Rustige achtergrond - STEK-Organizing

Fysiek of online
De organizing sessie kunnen zowel fysiek als online verzorgd worden. In overleg stem ik dit graag met je af.

Interesse?
Laten we vrijblijvend met elkaar bellen om kort kennis te maken en je behoefte in kaart te brengen. Ik ben bereikbaar op 06 55783156 of neem contact met mij op via het contactformulier of maak gebruik van de aanmeldknop onderaan deze pagina.

Tarief
- Losse Organizing Sessie van 2 uur € 120,-
- Losse Organizing Sessie van 4 uur € 240,-
- Personal Organizing Journey vanaf € 1.200,-*

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten. Heb je een kortingscode ontvangen? Dan kun je deze zowel op losse sessies van 2 en 4 uur als voor de Personal Organizing Journey inzetten.
*De Personal Organizing Journey is een maatwerk traject. De vanaf prijs zoals weergegeven bevat de persoonlijke intake, 8 sessie van 2 uur en 3 evaluatie momenten van elk 1 uur.

Aanmelden