Pakketten: 1-op-1 coaching

Coachingstrajecten

Ben je zelf al aan de slag gegaan met opruimen, maar lukt het alsmaar niet om de ruimte en het overzicht te creëren waar je zo sterk naar verlangt? Dan is het tijd om te stoppen met het alleen te doen en hulp te vragen. Tijdens een coachingstraject onderzoek ik samen met jou wat er voor nodig is om jouw ideale situatie te realiseren.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?
We starten het traject altijd met een intake; hierin bepalen we wat je doelen zijn, welke manier van werken je prettig vindt en wat er voor nodig is om je wensen te realiseren. Op basis van jouw persoonlijke vraagstukken stem ik met je af welk traject het beste bij je aansluit.

We hebben 1 keer per maand een coachingsgesprek; online of bij jou thuis. Tijdens deze gesprekken behandelen we je vraagstukken en diepen we uit wat je nodig hebt om stappen te kunnen realiseren. Je krijgt persoonlijke opdrachten mee om in de tussenliggende periode aan de slag te gaan. Tussen de coachgesprekken kun je contact met mij opnemen voor vragen of advies. Afhankelijk van het traject dat je kiest is er een evaluatiegesprek om je ontwikkeling maximaal te waarborgen. Mocht je eventueel in oud gedrag vervallen, dan kunnen we dit tijdens dit gesprek aanpakken.

Online of bij jou thuis
De coachingsgesprekken kunnen online of bij jou thuis worden gehouden. Ik ben werkzaam in de regio Amersfoort en kom tot afstanden 30 minuten rijden vanaf Amersfoort graag bij jou langs voor het coachingstraject. Houd in dat geval wel rekening met bijkomende reiskosten.

-

-

-

Rustige achtergrond - STEK-Organizing

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten. Heb je na een Kiem Coaching een traject afgesloten? Dan worden de kosten van de Kiem Coaching als korting verrekend op je factuur.

Interesse?
Benieuwd naar welk traject het beste bij jou aansluit? Neem vrijblijvend contact op via 06 55783156 of druk op de aanmeldknop hieronder om in contact te komen.

Aanmelden