spreker

Spread the Word

Ontspullen, overprikkeling, duurzamer leven, consuminderen, bewuster kopen. Het zijn thema’s die vandaag de dag steeds actueler zijn. Men lijkt zich bewuster te worden dat meer spullen niet meer kwaliteit van leven betekent. Er is een zoektocht gaande naar meer rust en meer geluk…

Is dit een topic dat binnen jouw team, organisatie of vereniging speelt en zijn jullie op zoek naar een inspirerende talk hoe er meer leven met minder mogelijk is? Willen jullie gemotiveerd worden om op een andere manier naar bezit te kijken? Een eerste aanzet krijgen om in beweging te komen en meer rust en ruimte te ervaren, zodat er tijd overblijft voor zaken die er echt toe doen?

Dan kom ik graag voor jullie spreken over mijn visie over meer leven met minder. Op basis van mijn werkervaring uit coachtrajecten, workshops, trainingen en mijn kennis over de psychologie neem ik de groep mee om die eerste stappen te gaan zetten. 

Talks
Ik verzorg talks op maat en op basis van de workshops uit mijn aanbod voor bijeenkomsten en events. De talks kunnen op locatie of online plaatsvinden.

Uitwerking en tarief
De vorm, duur, uitwerking, tarief en alle andere praktische zaken stemmen we samen af. 

Interesse of meer weten?
Neem contact op via het formulier, mail naar michelle@stek-organizing.nl of bel gerust naar 06 – 55783156.

Let's get in touch