STEK X Dille & Kamille

Je Huis Meer Eco

Je Huis Meer Eco
Aantal deelnemers
17
Gem. Cijfer
9
Cijfer Trainer
9

Denk je er al een tijd over na om duurzamer te leven? Zie je steeds meer rotzooi in je huis, dat voelt als vol en als vervuiling? Wil je heel graag, maar weet je niet waar je moet beginnen?

De berichtgevingen over klimaatveranderingen en schade aan de planeet vliegen je om de oren. Dat voelt soms als zo'n grote kwestie, dat het onbereikbaar lijkt. Bewuster leven en je ecologische voetafdruk verminderen kan soms als een hele uitdaging voelen. Dat kan komen door een gebrek aan kennis, gebrek aan tijd of gebrek aan toegankelijke middelen. En waar doe je het dan voor? Welk verschil kun jij maken op zo'n grote schaal?

In samenwerking met Dille & Kamille verzorg ik de workshop Je Huis Meer Eco. Een workshop die gaat over het toepassen van een duurzame en ecologische manier van leven, in jouw huis. Niet iedereen is er van overtuigd, maar wij geloven dat alle beetjes kunnen helpen om verandering in werking te brengen. En een minimalistische een duurzamer vorm van leven kun je terugvinden bij Dille & Kamille.

Tijdens deze workshop ga we in op wat duurzaamheid en minimalisme met elkaar te maken hebben. Hoe je gemotiveerd kunt raken en blijven. Neem ik je mee in mijn persoonlijke ontdekkingsreis naar een meer ecologische levenswijze. En doorlopen we de verschillende ruimtes in jouw huis om te onderzoeken waar je een meer duurzame levensstijl kunt toepassen. Een workshop vol met tips en handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Tarieven

  • Workshop van 2 uur voor € 24,95
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Data & tijden

  • Zondag 11 juni 2023 van 14:30 - 16:30 uur

Locatie

  • Dille & Kamille Amersfoort - Krommestraat 36, 3811 CC Amersfoort - Boven in de winkel