WORKSHOP

Je STEK Op Orde

Je STEK Op Orde
Aantal deelnemers
21
Gem. Cijfer
9
Cijfer Trainer
10

Ga je kopje onder aan de hoeveelheid spullen in huis? Durf je sommige kasten niet meer te openen, omdat je bang bent voor wat je erachter aantreft? Heeft de eetkamertafel zijn functie verloren? Zie je steeds dat voorwerp liggen en denk je dan: daar moet ik nog wat mee? Hoe zichtbaar of onzichtbaar rommel ook is, het zorgt voor onrust in je hoofd. 

Herken je dit? En ervaar je dat er een plek in je huis of in je hoofd is die wel wat structuur kan gebruiken? Dan is de Workshop ‘Je STEK Op Orde' iets voor jou!

Jouw STEK, weer jouw plek

Door de overprikkeling van het dagelijks leven die door veel mensen wordt ervaren, zijn we op zoek naar een minimalistische vorm van leven. Alleen maar bezitten wat je nodig hebt en je aandacht verleggen naar dingen die belangrijk zijn in het leven; relaties, dromen die je wilt realiseren en doelen die je wilt bereiken! De focus naar de buitenwereld, weer verplaatsen naar jouw binnenwereld.

Tijdens deze online Workshop leg ik uit hoe rommel & wanorde ontstaan, krijg jij duidelijkheid over waarom je het moeilijk vindt om spullen weg te doen en bied ik je concrete stappenplannen aan waarmee je effectief kunt gaan minimaliseren en plekken in huis op orde kunt krijgen. De inhoud wordt behandeld aan de hand van de input van de deelnemers, zodat je het direct kunt koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Een inspirerende Workshop waar je handen van gaan jeuken!

Tarieven

  • Online Workshop van 2 uur voor € 19,95
  • Deelname prijs is inclusief 21% BTW
  • Deze Workshop binnen jouw organisatie of vereniging organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Data & tijden

  • Dinsdag 18 april 2023 van 19:00 - 21:00 uur
  • Dinsdag 20 juni 2023 van 19:00 - 21:00 uur

Liever een keer in het weekend de Workshop volgen? Dit is mogelijk vanaf 4 deelnemers. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.