Masterclass

Je STEK op orde

Je STEK op orde
Aantal deelnemers
10
Gem. Cijfer Masterclass
9
Gem. Cijfer Trainer
10

Durf je de deur van je hobbykamer niet meer te openen? Is je thuiswerkplek meer een papierloket? Loop je steeds langs die ene kast en denk je dan: daar moet ik nog wat mee? Hoe zichtbaar of onzichtbaar rommel ook is, het zorgt voor onrust in je hoofd. 

Herken je dit? En ervaar je dat er een plek in je huis of in je hoofd is die wel wat structuur kan gebruiken? Dan is de Masterclass ‘Je STEK op orde' iets voor jou!

Jouw STEK, weer jouw plek

Door de overprikkeling van het dagelijks leven die door veel mensen wordt ervaren, zijn we op zoek naar een minimalistische vorm van leven. Alleen maar bezitten wat je nodig hebt en je aandacht verleggen naar dingen die belangrijk zijn in het leven; relaties, dromen die je wilt realiseren en doelen die je wilt bereiken! De focus naar de buitenwereld, weer verplaatsen naar jouw binnenwereld.

Tijdens deze online Masterclass leg ik uit hoe rommel & wanorde ontstaat, krijg jij duidelijkheid over waarom je het moeilijk vindt om spullen weg te doen en bied ik je concrete handvatten aan waarmee je effectief kunt gaan minimaliseren en ontspullen. De inhoud wordt behandeld aan de hand van de input van de deelnemers, zodat je het direct kunt koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Een inspirerende Masterclass waar je handen van gaan jeuken!

Tarieven

  • Online Masterclass van 2 uur van € 12,95
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren, exclusief 21% BTW zakelijk.
  • Deze Masterclass binnen jouw organisatie of vereniging organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Data & tijden

  • Maandag 12 december van 19:00 tot 21:00 uur
  • Nieuwe data voor 2023 worden in december gepubliceerd. Ontvang je graag bericht als deze bekend zijn? Stuur dan een bericht via het contactformulier.